sobota, března 14, 2015

Brandnooz box

Mám strašně ráda překvapení. A tohle je příjemné, chutné, variabilní a relativně levné překvapení každý měsíc, které nikdy tak úplně nemůže zklamat. Je to Brandnooz box, gastro Vánoce každý měsíc.

Princip je jednoduchý - prostě si předplatíte box na určitou dobu - samozřejmě je to levnější, pokud se to zaplatí třeba na celý rok, ale ani 222 korun mi nepřipadá nic tak strašného, když je to dlouhodobě. A ke konci měsíce vám přichází box s jídlem. Mají to být jakože novinky na trhu, což ne vždycky tak úplně jsou, ale hodnota toho jídla (event. pití, můžete si zaškrtnout i možnost alkoholu) je dohromady minimálně 330 korun. Bývají tam různé sladkosti i slané věci (chipsy apod.), džusy, těstoviny, ale i takové různé přísady, na které člověk běžně třeba nenarazí a vyzkoušet je znamená zabloudit do nějakých nových vod (tématické, že?). Takže třeba nějaké nové koření, mouka, omáčky, hořčice atd. atd. Z drtivé většiny je to všechno samozřejmě trvanlivé, až na úplně drobné výjimky.

Jestli máte rádi překvapení a rádi zkoušíte nové věci, můžu jedině doporučit. A pokud byste náhodou chtěli, ráda bych doporučila i "oficiálně", protože mi z toho samozřejmě plynou nesporné výhody. Takže dejte vědět dřív, než se sami přihlásíte! :-)


Poslední box byl za mě super. Celozrnné Tuty jsou takovou záplatou na mozek, aby lidi měli pocit, že jedí něco zdravého, pak klasické tyčinky, Lipton čaj (ti teď vymýšlejí pořád něco nového, tentokrát je příchuť "borůvkový muffin" :-)). Jumex džusy jsou v boxech taková klasika, mně to nevadí. Koření perfektní, energeťák ok a nejlepší věci byly ovocné tyčinky a mátový sirup. Nadšení.

Pokud jste pak na stránkách aktivní a hodnotíte, získáváte body, za které se dají koupit oblíbené produkty ve věrnostních akcích. Hned jsem sáhla po dalších tyčinkách, tentokrát grepových.

Takže... konec chvály. Občas tam jsou taky věci, na kterých si extrémně nepochutnáte, ale většinou jsem tam objevila něco naprosto perfektního a mně to za to překvapení rozhodně stojí.

Žádné komentáře: